tiistai 4. syyskuuta 2012

Koulu alkaa

Opiskelut alkoivat 13.8. reippaasti varttia yli kahdeksalta. Ensimmäiset päivät menivät uuteen kouluun ja luokkakavereihin tutustuessa. Luokallemme olikin eksiytynyt mahtavan mukavia ja kiinnostavia ihmisiä. Saimme tehtäväksi pitää koulutöistä blogia, joka toimisi portfoliona. Kirjoitan ensimmäisistä harjoituksista ja töistä laajasti kuvaillen työvaiheet mahdollisimman selkeästi ja tarkasti. Toivon, että tästä on apua alaa tuntemattomalle lukijalle. Jatkossa päivityksiä on luvassa harvemmin ja lyhyemmin kuvailtuna.

Koulu oli kesän ajan ollut remontissa. Remontti oli vielä hieman kesken, ja työpöydistä puuttui vielä tärkeitä osia. Emme siis päässeet heti työn touhuun. Aloitimme normaalisti myöhemmin tulevilla työpiirustuksilla ja tuotteen suunnittelulla.


Työpiirustus kuvan mukaan kalvosinnapista
Teimme myös kierrätysmateriaaleista korut, jotka tulevat myyntiin kierrätyskeskus Patinaan. Saimme Patinasta vinon pinon materiaaleja kokeiltavaksi. Ensi hämmennyksen jälkeen valitsin punaisen piirilevyn. Levyn kuvio viehätti minua.

Piirilevy
Materiaali on tuttu monista satueläin- tai eläinkuvioisista riipuksista ja rintaneuloista. Halusinkin tehdä jotain abstraktimpaa. Mieleeni muistui kuvio, jonka näin ensi kertaa osana art nouveu-tapettia. Taustastaan eroitettuna siitä tuli mieleen lentävä lintu tai pingviini. Materiaali osoittautui hieman hankalammaksi käsitellä kuin odotin. Sain kuitenkin riipuksen viimeisteltyä mieleiseksi. Riipuslenkin tein kuoritusta kuparipiuhasta.


Kierrätyskoru


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti